Medlemsfordele, der løfter din hverdag

Krifa tilbyder medlemmer en række tryghedsordninger, der giver dig ro i hverdagen. Hvis du bliver syg eller mister dit job, kan du få økonomisk støtte gennem Krifas forsikringsordninger. Derudover har Krifa et stærkt retshjælpstilbud, der kan hjælpe dig, hvis du kommer i en juridisk tvist på arbejdspladsen. Uanset hvad der sker, kan du altid regne med, at Krifa står bag dig og hjælper dig igennem svære situationer.

Eksklusive rabatter på hverdagsprodukter

Som medlem får du adgang til eksklusive rabatter på en lang række hverdagsprodukter og -services. Det kan være alt fra dagligvarer og tøj til forsikringer og elektronik. Disse rabatter kan gøre en reel forskel i din økonomi og hjælpe dig med at spare penge på de ting, du alligevel skal bruge. Hvis du vil vide mere om de fantastiske medlemsfordele, kan du læse mere på Krifa – få de bedste medlemsfordele.

Gratis juridisk rådgivning, når du har brug for det

Som medlem får du adgang til gratis juridisk rådgivning, når du har brug for det. Uanset om det drejer sig om en boligkontrakt, et arbejdsforhold eller andre juridiske spørgsmål, kan du kontakte vores team af erfarne jurister, som kan vejlede dig og hjælpe dig med at navigere i de juridiske udfordringer, du måtte stå over for. Denne service er inkluderet i dit medlemskab og kan benyttes ubegrænset, så du altid har den nødvendige juridiske støtte, når du har brug for det.

Kurser og uddannelse til personlig udvikling

Vores medlemmer har adgang til et bredt udvalg af kurser og uddannelser, der kan hjælpe med at udvikle dine personlige færdigheder. Uanset om du ønsker at forbedre dine kommunikationsevner, lære nye IT-værktøjer eller opnå en dybere forståelse af din egen personlighed, har vi kurser, der kan imødekomme dine behov. Disse udviklingsmuligheder giver dig de redskaber, du har brug for, til at løfte din hverdag og realisere dine mål.

Hjælp til at finde det rette job eller karrierevej

Vores medlemmer har adgang til et omfattende jobsøgningsværktøj, der hjælper dig med at finde det rette job eller karrierevej. Du får personlig rådgivning og vejledning fra vores erfarne karriererådgivere, som kan hjælpe dig med at identificere dine styrker, interesser og karrieremål. De kan også give dig feedback på dit CV og hjælpe dig med at forberede dig til jobsamtaler. Derudover har du adgang til et bredt udvalg af kurser og webinarer, der kan give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer til at tage det næste skridt i din karriere.

Netværk og sociale arrangementer for medlemmer

Som medlem får du adgang til et aktivt netværk af ligesindede, hvor du kan knytte nye kontakter og udveksle erfaringer. Vores sociale arrangementer, som f.eks. netværksmøder og fællesspisninger, giver dig mulighed for at møde andre medlemmer i afslappede rammer. Her kan du både udvide dit professionelle netværk og finde nye venner med fælles interesser. Arrangementerne er en god måde at koble af fra hverdagen på og skabe balance i tilværelsen.

Støtte og rådgivning ved sygdom eller arbejdsløshed

Hvis du bliver syg eller mister dit arbejde, er det vigtigt at have støtte og rådgivning til rådighed. Som medlem får du adgang til en række services, der kan hjælpe dig gennem svære tider. Du kan få professionel rådgivning om dine rettigheder, hjælp til at søge de rette ydelser og støtte til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Vores erfarne konsulenter står klar til at guide dig og sikre, at du får den hjælp, du har brug for.

Forsikringer, der giver dig ro i sindet

Vores medlemsfordele omfatter en række forsikringer, der giver dig den tryghed og ro i sindet, som du fortjener. Uanset om du har brug for dækning ved sygdom, ulykke eller andre uforudsete hændelser, kan vores forsikringsløsninger hjælpe dig med at komme igennem svære tider. Vores eksperter står klar til at rådgive dig og skræddersy en forsikringspakke, der passer præcist til dine behov. Med os ved din side kan du fokusere på at leve livet i stedet for at bekymre dig om, hvad fremtiden måtte bringe.

Indflydelse på overenskomster og politiske beslutninger

Som medlem kan du være med til at påvirke overenskomster og politiske beslutninger, der har betydning for din hverdag. Din stemme og deltagelse er vigtig, når der forhandles løn- og arbejdsvilkår, eller når der træffes politiske beslutninger, der påvirker din situation. Ved at engagere dig i din organisations arbejde kan du være med til at sikre, at dine interesser bliver varetaget. På den måde får du indflydelse på de forhold, der har betydning for dit arbejdsliv og din hverdag.

Nem og fleksibel medlemskabsordning

Vores medlemskabsordning er designet til at være nem og fleksibel. Du kan nemt tilmelde dig online og opsige dit medlemskab, når du ønsker det. Vi tilbyder forskellige medlemskabspakker, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og din økonomi. Uanset om du er studerende, senior eller i fuld beskæftigelse, har vi en løsning, der kan tilpasses din situation. Vores mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at få glæde af vores medlemsfordele.